Klam Poesi: Dagbok edition

Klam Poesi gir deg: Anna Ulrikke Andersen. Forfatteren skriver:

«Dette er et utkast fra min dagbok i 2003. Det er skrevet dagen etter jeg var full for første gang, noe som selvfølgelig førte til en vill filosofering om alokohol, identitet og til slutt en slags åpenbaring om skjønnhet og kunnskap som løsningen på alt. En vill flom av utrykk. Uredigert og veldig forvirrende.»

23.juni 2003 Mandag
Drakk i går.drakk 7dl rus brus og ca 2dl Wiskey. Det var ikke meningen og bli full. Jeg tenkte ikke på det i det hele tatt. Ville vel bare bevise for meg selv at rusbrusen og wiskeyen ikke virket . åhh! Jeg blir gal! gal av og drikke, gal av og ikke drikke. gal av at jeg ikke passer inn i verden.Gal av lengsel til den jeg burde vært! HVEM ER JEG?hvor er jeg. hva føler jeg nå? Sinne? nei. Er jeg oppgitt. Nei. Anger? Nei.

Jeg føler at alt farer rundt i hodet litt i en rasende fart. At jeg skriker. Skriker av full hals. at jeg ikke vil, at jeg ikke har lyst til og falle lenger ned i dypet. Over meg står alle og ler. De ler av meg. Syntes jeg er patetisk. Ingen vet hvem jeg er, ikke meg selv en gang. Jeg kjenner meg ikke igjen noen gang.

Look at me, you may think you see, hwo I really am, but you’ll never know me. Who is that girl I see, staring straight back at me? When will my reflaction show who i am inside.

Åj.

Vil se himlen igjen. den blå himlen ikke den orange. den orange himlen som brenner. Som omslutter meg. Som spiser meg og skrikene mine.

klokka er ti på 12. her sitter jeg. Alene i mørket. Hører på alicia keys. Det regner.
Jeg er sulten.

Er det noen som  meg? Eller er jeg den eneste her som tenker? hvorfor er menneskene så fjerne da? hvorfor er jeg så fjern? jeg vil våkne! jeg vil si til hele verden at dere er dumme! dere ser ikke verden  for bare trær. dere ser ikke skjønnheten. Er det det som er meningen med livet? og se noe? Se det ingen andre ser?Se  det som ligger bak? Bak muren, bak tåken og bak meg? Har jeg allerede passert det? Er det for sent? nei. det er fortsatt tid. jeg har et langt liv i vente. men vil jeg leve det? ja. jeg trenger kjærligheten. Men jeg må vente. Er confused. klokka er 12.

klem

Reklamer

2 tanker på “Klam Poesi: Dagbok edition

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s