Min lørdag.

Jeg er veldig dårlig til å ha fri på lørdag. Siden jeg var 18 har jeg jobbet annenhver helg eller oftere, så jeg har alltid brukt frilørdager til å sove ut eller være bakfull.
Men nå har jeg hatt fri hver helg i snart tre måneder. Det er sjokkerende å tenke på. Snart er det over, også, når jeg antageligvis må tilbake til min gamle deltidsjobb for en stund.

Så jeg prøver å liksom få til de få frilørdagene jeg har igjen. Vi hørte som vanlig på Popquiz, denne gangen med Even-vri: oppskriving av svar på ark istedet for å bare rope. Kje-de-lig. Dessuten tapte jeg med ett poeng fordi Finn Bjelke sa navnet på en Michael Jackson-sang feil. Så tok vi bussen til Løkka, snakket med noen frisører om hva det vil si å drive økologisk, jeg kjøpte meg en knallfin veske på Frøken Dianas Salonger, spiste salat med andelårconfit, chevre og tomatpesto på Delicatessen, og så spilte jeg og Even minigolf, faktisk. Jeg tapte så det sang, etter at jeg kranglet litt for mye med bane tretten (den er helt umulig??). Etterpå gikk vi hjem, spiste bær og så på Thelma & Louise.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s